defectapparaatramp  Staan de zaken stil door niet werkende apparaten? Dat is een ramp!

Als de werkzaamheden stil vallen door apparaten of systemen die niet werken, begrijpen wij maar al te goed dat je zo snel mogelijk weer aan het werk wilt. Wij hebben al veel verschillende soorten maatwerk aanvragen gehad van diverse organisaties te leveren. Van spoedservice, tot het ruilen van telefoons. Van onderhoudsabonnementen tot 24/7 monitoring. Stuur je vraagstuk op naar: zakelijk@pcservice.nl en je ontvangt binnen 24 uur antwoord.

offerte Mogelijkheden

Onze services staat bekend in de veelzijdigheid van mogelijkheden. Zo repareren wij voor verzekeraars. Wij doen standaard reparaties tot spoed reparaties voor bedrijven. Wij doen jaarlijks onderhoud voor tientallen apparaten tegelijk. Wij swappen mobiele telefoons en nog veel meer. Laat ons weten wat je graag wilt en wij sluiten onze service erop aan.

aanspreekpunt Één aanspreekpunt

Als dienstverlener weten wij hoe fijn het is als er sprake is van één aanspreekpunt. En wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden. Daarom: één aanspreekpunt!

wefixitall Voor groot en klein!

Na jaren ervaring werken wij voor kleine en grote bedrijven. Eenmanszaken, MKB en Grote bedrijven. Stuur een mail naar zakelijk@pcservice.nl en wij nemen contact op om jouw vraagstuk te bespreken.

eenvoudigaanmelden Eenvoudig aanmelden

Het contact gaat eenvoudig via je accountmanager of via ons online aanmeld-systeem. Gaat het om meerdere reparaties? Dan komen wij deze graag bij je ophalen.

Direct een reparatie aanmelden?

Wil je direct één of meerdere reparaties aanmelden en naar ons toesturen? Klik hieronder op de aanmeld-button!
Heb je een vraag of wil je in één keer meerdere reparaties aanmelden, neem dan contact op met info@pcservice.nl of bel naar 088 004 09 00.

Reparatie Eenvoudig Aanmelden

 

Overtuigd?

Kom zonder afspraak langs bij ons reparatiecentrum in Nieuw-Vennep, Amsterdam, Leiden of meld je reparatie aan voor een gratis en verzekerde verzending.

Over PCService

Niet zomaar een reparatiebedrijf, maar gedreven door het creëren van de beste klantenbeleving met een enorme reparatiesnelheid.

Direct advies!

Bel ons voor persoonlijk advies op
088 004 09 00.

Voor andere contactmogelijkheden ga je naar de contactpagina.