Gratis offerte voor jouw verzekering

Heeft jouw apparaat schade opgelopen door een val, stoot of waterschade? Dan is dit in 80% van de gevallen gedekt door je inboedelverzekering, reisverzekering of buitenshuis dekking. Laat door PCService.nl gratis een offerte opmaken van de reparatie en overleg deze met jouw verzekeringsmaatschappij. Vaak wordt de reparatie gewoon vergoed!

Vraag direct een offerte aan

Druk hieronder op de knop offerte aanvragen en vul je klacht en gegevens in. Vervolgens ontvang je van ons kosteloos een offerte per e-mail. Deze offerte kun je direct doorsturen naar je verzekeringsmaatschappij. Na de goedkeuring kunnen we direct beginnen aan de reparatie. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de reparatie alvast uit te laten voeren en de rekening in te dienen bij je verzekeringsmaatschappij.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij zijn onder andere aangesloten bij:

zorgzekerzorgzekerzorgzeker

zorgzekerzorgzekerzorgzeker

Overtuigd?

Kom zonder afspraak langs bij ons reparatiecentrum in Nieuw-Vennep, Amsterdam, Leiden of meld je reparatie aan voor een gratis en verzekerde verzending.

Over PCService

Niet zomaar een reparatiebedrijf, maar gedreven door het creëren van de beste klantenbeleving met een enorme reparatiesnelheid.

Direct advies!

Bel ons voor persoonlijk advies op
088 004 09 00.

Voor andere contactmogelijkheden ga je naar de contactpagina.