Home » Telefoon reparatie Lisse

Telefoon reparatie Lisse

Wanneer u kiest voor een telefoon reparatie Lisse bij PCService.nl dan kiest u voor service en kwaliteit. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben ervaring met de reparatie van alle soorten telefoons. Voor een telefoon reparatie Lisse bent u dus bij PCService aan het juiste adres. Terwijl u geniet van een goede bak koffie in onze lounge repareren onze monteurs binnen 30 minuten uw telefoon. Ook krijgt u altijd 6 maanden garantie op uw telefoon reparatie Lisse.

Tijdens uw reparatie kunt u gebruik malen van onze Wi-Fi zodat u door kunt werken. Ook heeft u tablets tot uw beschikking zodat u zicht niet hoeft te vervelen.

Wij repareren alle soorten!

Is uw iPhone of Samsung smartphone kapot dan komt u natuurlijk naar PCService. Maar ook voor een Nokia, Huawei, Blackberry of ander merk telefoon zijn wij uw reparatie specialist.Wij verzorgen een telefoon reparatie Lisse en omgeving voor alle smartphones.

Kom zonder afspraak langs of stuur uw reparatie op. Wanneer u niet in de buurt woont kunt u uw smartphone reparatie Lisse via de website aanmelden. Uw smartphone wordt dan gratis en verzekerd verstuurd.

Heeft u nog vragen bel dan met 0252-349668, u krijgt dan direct een van onze service medewerkers aan de lijn.  Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.