Home » Computer reparatie Leiden

Computer reparatie Leiden

Voor een snelle computer reparatie Leiden kiest u natuurlijk voor de diensten van PCService. Wij staan al jaren bekend om onze snelle en vertrouwelijke computer reparatie service. Wij zorgen ervoor dat uw Computer reparatie Leiden binnen een werkdag (en ook op zaterdag!) is voltooid! Kom met uw laptop of computer langs bij ons servicepunt of meldt uw reparatie aan voor een gratis verzending. Heeft u toch nog vragen over uw computer reparatie Leiden of wilt u gewoon met een monteur spreken? Neem dan contact op via 0252-349668 of stuur ons een e-mail.

Computer reparatie Leiden

Brengt uw computer reparatie Leiden naar ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze monteurs. De monteur bespreekt samen met u de klachten en problemen die u ondervindt met het gebruik van uw computer. Na inname van uw computer reparatie Leiden zal er een diagnose worden gemaakt. Deze diagnose wordt dezelfde werkdag telefonisch met u besproken. Na goedkeuring zal er direct begonnen worden met de reparatie van uw computer of laptop. En omdat wij met vaste prijzen werken weet u altijd precies waar u aan toe bent! Wel zo eerlijk, toch?

Laptop reparatie Leiden

Ook voor uw Laptop reparatie leiden kunt u terecht bij PCService. Wij repareren alle merken laptops binnen 24 uur! Of het nu gaat om het vervangen van de harddisk, het repareren of het vervangen van het scherm of het uitbreiden van het interne geheugen, onze monteurs staan overal voor klaar!