Home » Computer reparatie Hoofddorp

Computer reparatie Hoofddorp

Bij PCService helpen wij u graag direct verder. Wij verzorgen uw computer reparatie Hoofddorp met een ouderwets goede service en een scherp tarief. U kunt zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt voor een computer reparatie Hoofddorp. Hier wordt u direct geholpen door een van onze monteurs en wordt uw computer of laptop reparatie Hoofddorp binnen 24 uur uitgevoerd.

Computer reparatie Hoofddorp

Kiest u voor PCService dan kiest u voor een supersnelle dienstverlening en een garantie van 6 maanden op de vervangen onderdelen. Dat is iets unieks waarmee wij ons onderscheiden van concurrenten! Onze computer reparatie monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van uw laptop of computer. Ook met uw Apple MacBook of iMac kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de kosten voor de reparatie? Wij hebben een uitgebreid overzicht gemaakt voor uw laptop of computer.

Laptop reparatie Hoofddorp

U kunt ook bij ons terecht voor een vakkundige laptop reparatie Hoofddorp. Na inname van uw laptop zal onze monteur alle klachten uitgebreid met u doornemen. Aan de hand hiervan maakt de monteur een diagnose. Deze diagnose zal telefonisch met u besproken worden evenals als de prijs voor uw computer reparatie Hoofddorp. Pas na uw akkoord zal er direct worden begonnen met uw laptop reparatie.

Apple reparatie in Hoofddorp

Ook voor uw Apple reparatie Hoofddorp kunt u terecht bij PCService. Wij werken met vakkundig opgeleide Apple medewerkers zodat u weet dat uw MacBook of iMac in goede handen is. Brengt u uw MacBook voor reparatie bij PCService, dan wordt u meestal binnen 2 uur terug gebeld met de uitslag van de diagnose. Ook de kosten voor de reparatie van uw MacBook worden dan besproken. Na uw akkoord wordt er begonnen met de reparatie. U kunt langskomen voor uw computer reparatie Hoofddorp, dit kunt u doen zonder afspraak. Hieronder vind u onze openingstijden.