Home » Apple reparatie Hasselt

Apple reparatie Hasselt

Wil je een Apple reparatie in Hasselt laten uitvoeren en daar het liefst niet teveel voor betalen? Vind je het naar het postkantoor al ver genoeg? Dat komt mooi uit, je kunt je iPhone, iPad, iMac of MacBook namelijk gewoon naar ons opsturen.

Gratis verzenden van je Apple product

Stuur je het Apple apparaat op voor een Apple reparatie in Hasselt? Daar hoef je uiteraard geen verzendkosten voor te betalen, die nemen wij voor onze rekening. Je betaalt bij ons alleen voor de daadwerkelijke reparatie, dat is immers waar we goed in zijn en waar we jou blij mee willen maken. Na de Apple reparatie in Hasselt sturen we het product weer naar je toe, ook weer kosteloos. We verzenden gewoon gratis heen en weer, zodat jij amper de deur uit hoeft voor de Apple reparatie in Hasselt.

MacBook & iMac reparatie in Hasselt

Uiteraard voeren we een vakkundige Apple reparatie in Hasselt voor je uit. Onze specialisten kennen zowel de iPhone, iPad, iMac als MacBook van binnen en van buiten. Dat betekent dat je kunt rekenen op een snelle analyse van het probleem en een Apple reparatie in Hasselt binnen 24 uur. Kom je bij ons langs met je iPhone en blijkt er iets mee aan de hand te zijn? Dan zorgen we zelfs binnen 30 minuten voor een reparatie. Dat betekent dat we de reparatie van je Apple producten razendsnel voor je uitvoeren, zodat je daar snel weer mee aan de slag kunt.

No cure, no pay en service met een glimlach

We zijn je op basis van no cure, no pay van dienst met de Apple reparatie in Hasselt, waardoor je uitsluitend betaalt wanneer we het probleem ook daadwerkelijk voor je oplossen. En slagen we inderdaad in de Apple reparatie? Dan bieden we je daarop bovendien nog eens 12 maanden garantie. Dat betekent dat je kunt rekenen op een vakkundige reparatie, op basis waarvan je weer verder kunt met waar je mee bezig was. Je kunt je Apple apparaat gewoon naar ons opsturen, we zijn gespecialiseerd in de Apple reparatie in Hasselt van iPads, iPhones, iMacs en MacBooks.