Home » Apple reparatie Bergen

Apple reparatie Bergen

Voor Apple reparatie Bergen maakt u gebruik van de ouderwets snelle service van PCService. Wij zorgen voor een professionele reparatie die zo goed is, dat we er 6 maanden garantie op geven.

Maak gebruik van de vertrouwde apple reparatie service en stuur uw MacBook of iMac vandaag nog op voor reparatie. Nadat uw apparaat is ontvangen wordt deze aangemeld in ons systeem en ontvangt u hiervan een e-mail. Dezelfde dag nog ontvangt u een e-mail met een diagnose en een offerte voor de apple reparatie bergen. Na uw akkoord wordt de reparatie binnen 24 uur voltooid en retour gestuurd.

Apple reparatie Bergen

De reparatie van een Apple computer is een riskante klus waarbij veel fout kan gaan. Laat dit daarom altijd uitvoeren door gespecialiseerde monteurs. De monteurs van PCService zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van iMacs en MacBooks. Zodat u altijd uit kunt gaan van een vakkundige reparatieHeeft u nog vragen over uw reparatie of wil u graag een prijsindicatie van de kosten? Neem dan contact op via: 0252-349668 of reparatie@pcservice.nl

MacBook Reparatie Bergen

Is het scherm van uw MacBook gebarsten of is uw MacBook heel erg traag geworden? Wij schonen uw mac op en maken hem weer zo goed als nieuw. Niet alleen voor hardware reparaties staan wij voor u klaar. Maar ook voor hulp bij softwareproblemen of een trage MacBook of iMac kunt u bij ons terecht. Vul online het reparatieformulier in en voeg deze bij het apparaat. Stuur het apparaat verzekerd via PostNL naar onze reparatieafdeling. Wij zorgen dat u als tevreden klant, en apple gebruiker uw MacBook weer zo snel mogelijk retour ontvangt.