Home » Apple Reparatie Anderen

Apple Reparatie Anderen

U wilt deskundig geholpen worden met uw Apple reparatie Anderen. U kiest dan voor de diensten van PCService, met altijd 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties. U wordt altijd binnen 24 uur geholpen.

Apple reparatie Anderen

Heeft u een Apple reparatie Anderen en bent u opzoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van Apple producten? U bent bij ons op het juiste adres. Onze monteurs zijn opgeleid voor het uitvoeren van uw Apple reparatie. Stuur daarom uw Mac vandaag nog op. Zo kunt u namelijk zo snel mogelijk weer verder werken op uw MacBook of iMac. Doordat wij de meeste producten direct uit onze eigen voorraad kunnen halen is uw Apple reparatie meestal binnen 24 uur gedaan. Stuur uw Apple reparatie vandaag nog naar ons op!

Hoe werkt de reparatie?

U kunt uw reparatie online aanmelden via het reparatieformulier op onze site. Zodra u het formulier met uw Apple reparatie heeft verzonden ontvangt u automatisch een etiket van PostNL in uw e-mail. Dit etiket plakt u op het pakket met uw Mac. Uw MacBook of iMac wordt dan gratis en verzekerd verzonden met PostNL naar ons service-center in Nieuw-Vennep. Zodra wij het pakket hebben ontvangen starten wij direct met het stellen van de diagnose. Zodra wij weten wat er aan de hand is ontvangt u van ons een kostenopgave van een van onze monteurs. Indien u overgaat tot reparatie kunt u de opgave voldoen met een overschrijving of iDeal betaling. Na ontvangst van de betaling starten wij direct met de Apple reparatie, zodat u zo snel mogelijk weer door kunt! Stuur uw mac reparatie vandaag nog op!